Väga kodune pirukas

Olen väga retseptitundlik inimene ehk naljalt midagi ei küpseta, kui retsepti ees ei ole. Aga oh üllatust. Tegin ka lõpuks midagi nii, et vaatasin, mis kapis on ja keerasin piruka kokku. 
Päris aus jutt see muidugi ei ole. Piilusin natuke, mida kartulimuretaigen sisaldab, sest polnud seda kunagi varem teinud. Aga kogused olid mul lõpuks ikkagi suht suvalised.

Taigna tegin keedetud kartulitest (5-6 tükki), klaasitäiest jahust ja 150 g võist. Tainast sai selle pirukavormi jaoks liiga palju (vorm 26 cm). Katteks suitsusardelli viilud, tomat, juust, 2 muna ja klaas piima.

Kuna ma kartuleid väga pudiks ei tampinud, siis põhi maitses nagu praekartul. Samas sobis sardelli ja tomatiga hästi. Nii et panniroog piruka kujul. Kadus laualt kiiresti :)

0 mõtet:

Postita kommentaar