Kolmanda päeva banaanikook


Uskumatu, aga oleme sunnitud juba kolmandat päeva seda banaanikooki sööma. Suur plaaditäis on meie perele ikka liig mis liig. Järgmine kord suhtun retsepti, kus jahu kogus 4 dl ületab, äärmise tähelepanelikkusega. Aga tuleb tunnistada, et see kook kuulub nende toitude hulka, mis iga päevaga aina paremaks muutuvad. Kusjuures see on ikka veel pehme nagu esimesel päeval.

Kutt askeldas hommikul köögis ja leidis plaadi, kus viimane jupp kooki oma aega ootas. Näpud hakkasid muidugi kohe tööle ja nii jäi koogist järgi vaid puru. Mõtlesin, et hea võimalus midagi kräsupea sarnast teha. Paningi siis puru kihiti pohlamoosi ja toorjuustu-hapukoorekreemiga kaussi ja päris hea magustoit sai. 

0 mõtet:

Postita kommentaar