Rabarberi-maasikasmuuti




Uniste hommikute särtsakas ärataja. Lõhnab ja maitseb nii värskelt. Tõeline väljakutse magusaarmastajatele, sest magusast on asi kaugel (: Kes haput kardab, võib rabarberid enne smuuti tegemist kergelt läbi keeta.

Rabarberi-maasikasmuuti
Kahele

100 g värsket rabarberit
200 g maasikaid
100 ml maitsestamata jogurtit
1spl mett või heledat suhkrusiirupit (võib ka rohkem panna ;)

Puhastasin ning tükeldasin maasikad ja rabarberid. Panin kõik ained blenderisse ja mikserdasin smuutiks. Serveerisin kohe.
Maasikad ja rabarberid võiksid olla vähemalt külmkapikülmad. Veel parem on need eelmisel õhtul sügavkülma panna.

Smuutide tervislikkuses ei kahtle küll keegi. Toitvad, vitamiinirikkad ja just nendest komponentidest valmistatud, mis endale kõige rohkem meeldivad. Smuutid pakuvad avastamis- ja katsetamisrõõmu tükiks ajaks. Eriti nüüd, kui suvi oma rikkaliku marja- ja köögiviljavalikuga kohe kohe saabumas.

0 mõtet:

Postita kommentaar