VAHVAT VASTLAPÄEVA!


Meie maiustame täna selle hiigelkukliga! Kuidas see täpselt välja kukub, ei tea, sest 1 kilo ja 6 grammist vastlakuklit polegi nii lihtne nahka pista, kui alguses tundus. Aga nalja peab ju saama, eriti kui lume osas asi naljast kaugel on. Vaatame, mis näo lapsed koju tulles teevad ...

Kukli küpsetasin samast tainast, millest tegin vaarikasüdamed. Seal postituse lõpus on ka mõned nipid, mida pärmitaina õnnestumiseks kasutan. Sellest tainakogusest tegin 4 tavasuuruses kuklit ja ülejäänud taina vormisin üheks suureks kukliks. Vahele panin moosi ja 400 ml vahukoort. Lõhnab igatahes imeliselt!

Nüüd on siis kõik variandid proovitud - klassikalised, ühe ampsu vastlakuklid ja hiigel kukkel (:

Kui hernesupist seajalad välja koogitud, siis võiks ju vurri ka teha!

Lõbusat vastlapäeva!

0 mõtet:

Postita kommentaar