LENNUKIFÄNNI PULGAKOOGID



Tulid lahedalt retrohõngulised tänu siksakilistele pulkadele, mis on tegelikult papist joogikõrred. Selliseid kõrsi on täpilisi, triibulisi, lillelisi. Mulle hullult meeldivad! Niisugused tugevad, on kohe millest kinni hoida. Välimusest rääkimata. Jama on aga selles, et need kõrred on jube kallid. Kui pulk pärast söömist prügikasti lendab, siis paneb ikka mõtlema küll.

Teine avastus, millest ma pulgakookide puhul hetkel vaimustuses olen, on võikreem. Siiani lihtsalt laiskusest pole viitsinud seda teha, sest palju mugavam on topsist toorjuustu võtta. Aga võikreem teeb imet! Teeb pulgakoogi mahlaseks ja maitsvaks. Järgmine kord haaran poest toorjuustu asemel kohe kindlasti paki võid ;) 


3 kommentaari:

  1. Kas päris klassikaline võikreem?

    VastaKustuta
  2. Võib teha klassikalise, see veel eriti hea. Ma tegin lihtsama variandi - ainult või ja tuhksuhkur. Suhkruga peab ettevaatlik olema, et pulgakook kokkuvõttes liiga magus ei tuleks. Ma panin 200 g või kohta 70 g tuhksuhkrut. Ja keeks oli vähemagus.

    VastaKustuta
  3. Tänan, pean ka ikka neid imeasju proovima ;-)

    VastaKustuta