Maiustame, aga alles pärast kaheksat



After Eight šokolaad oli aastaid üks kohustuslik maiustus, mida välismaistelt reisidelt kodustele kaasa toodi. Just täpselt selle ajani, kuni see jõudis meie parimatesse toidupoodidesse... 
Õhuke krõbe šokolaadiümbris, mis peidab endas värskendavat mündimaitselist täidist - mmm, minu meelest parimad külmkapist võetuna.

Aga kui välismaale ei satu, poodi ei viitsi minna, kui kapis on tükike tumedat šokolaadi ja aias piparmündipuhmas, siis palun väga! Tulemus vägagi originaalilähedane. Kui, siis võib-olla mitte nii suussulav. Piparmündilehte tuleb ikka närida (:


See ülilahe idee on pärit ühest armsast blogist, mille hiljuti avastasin. Lihtsalt pidin järele proovima. Lisaks niisama maiustamisele, sobivad šokolaadised piparmündilehed ideaalselt ka kookide ja tortide kaunistamiseks. 


7 kommentaari:

  1. Täiesti geniaalne idee! Sinu jäädvustus sellest on ka imeliselt kaunis. :)

    VastaKustuta
  2. Läheb katsetamisele, praegu hakkas lausa suu vett jooksma!

    VastaKustuta
  3. Oi kuidas mulle need šokolaadid meeldivad ja need piparmündilehekesed on imeliselt kihft väljamõeldis!

    VastaKustuta
  4. Nii kenad, ja ma kujutan ette kui värskendavalt need ampsud maitsevad.

    VastaKustuta